Selecteer een pagina

Welke Mute knop past bij wat jij nu nodig hebt?

Focus, Rust en Verbinding

Met mijn online programma’s maak ik eeuwenoude wijsheid vanuit de Chinese Vrouwengeneeskunde toegankelijk en praktisch toepasbaar voor jou om de beste versie van je zwangere zelf te zijn. Om focus, rust en verbinding te ervaren tijdens je zwangerschap, in voorbereiding op je bevalling en ook tijdens je bevalling.  

Helemaal op jouw manier en in je eigen tempo. Maar zeker niet alleen…juist samen! Voel je gedragen door eeuwenoude kennis, praktische oefeningen en door mij persoonlijk.

Mijn online programma’s zijn een uitnodiging om jezelf
op #1 te zetten nu je zwanger bent.
Ze geven jou een Mute knop om de buitenwereld even uit te zetten en je volledig te richten op jezelf en je babybuik!

Welke Mute knop past bij wat jij nu nodig hebt?

Bekijk hier het aanbod van Master Your Bubble.
De trainingen zijn continue in ontwikkeling en er komen nieuwe trainingen aan. Dus vind je nu niet wat je zoekt? Kom zeker op een later moment nog eens terug!

Meridiaan Massage

Klaar voor je bevalling in 4 weken met Meridiaan Massage.
In dit programma train je jezelf met behulp van specifieke massage oefeningen om uit je hoofd en in je lijf te komen. Als je dit nu regelmatig traint, kun je het straks tijdens je bevalling als vanzelf.
Met deze unieke massage methode gaat jouw energie optimaal stromen, zodat straks tijdens de bevalling ook jouw bevalhormonen vrij stromen.

Met behulp van instructievideo’s wordt je stap voor stap meegenomen in de toepassing van deze unieke massage methode gebaseerd op eeuwenoude wijsheid uit de Chinese Geneeswijze.

Het resultaat voor jou is:

  • Uit je hoofd, in je lijf
  • Je lichaam op hormonaal niveau klaar voor de bevalling
  • Je energiecirculatie geoptimaliseerd
  • Bevalhormonen stromen vrij

Dit programma is heerlijk om samen met je bevalpartner te doen. Je kunt starten met de theorie wanneer je maar wil, de toepassing mag je starten vanaf 34 weken zwangerschap.

Investering: 98 euro (excl. BTW)
Vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk.

Acupressuur tijdens je bevalling

Dit is wat je zelf kan doen tegen pijn! In dit programma leer je waar, hoe en wanneer je op specifieke punten op het lichaam drukt om je endorfines (natuurlijk pijnstillend hormoon) te boosten en je vorderende bevalling positief te beïnvloeden. Je bevalpartner heeft ook meteen een actieve rol!

De theorie en achtergrondinformatie over deze natuurlijke vorm van pijnbestrijding tijdens de bevalling neem je door in jouw eigen tijd en tempo. Vervolgens plannen we een online live sessie waarin ik jou en je bevalpartner leer hoe je deze kennis toepast.

Het effect van acupressuur tijdens jouw bevalling is:

  • Meer Endorfines = Minder pijn
  • Efficiëntere weeën
  • Positief effect op ontsluiting
  • Verkorting bevallingsduur
  • Gevoel van kalmte
  • Positievere bevallingservaring

Dit programma volg je bij voorkeur tussen week 28 en 38 van je zwangerschap, zodat je op tijd klaar bent voor de toepassing tijdens jouw bevalling.

Investering: 98 euro (excl. BTW)
*inclusief extra les over acupressuur in de kraamtijd*
Vergoeding door je zorgverzekeraar is mogelijk.

Het programma Acupressuur sluit hier perfect op aan. Interesse in een combi-deal? Neem dan contact op via email. Je ontvangt dan 50% korting op het 2e programma.

Het programma Meridiaan Massage is een goede voorbereiding op het programma Acupressuur.
Interesse in een combi-deal? Neem dan contact op via email. Je ontvangt dan 50% korting op het 2e programma.

Meridiaan Visualisaties

Wist je dat er elke maand van jouw zwangerschap een andere meridiaan dominant is in het doorgeven van jouw energie aan je kindje?

Met deze unieke serie Meridiaan Visualisaties geef jij elke maand het beste van jezelf door aan je baby en versterk je jullie verbinding.

Bovendien zijn de Meridiaan Visulisaties een perfect rustmoment in elke dag. Even kort maar gericht aandacht voor jezelf en jouw behoeften in dit moment.

Programma is in ontwikkeling.

1 op 1 zwanger-lifestyle coaching

Al het goede van online en offline voor jou!

Al ruim 13 jaar begeleid ik zwangere vrouwen gedurende hun zwangerschap en bevalling met acupunctuur, acupressuur, Chinese kruidenformules, massagetechnieken zoals Meridiaan Massage, Rebozo en Guasha. Ik ben dol op het vertalen van al deze methoden en wijsheden naar praktisch toepasbare huiswerk oefeningen. Zodat je echt zelf de regie pakt over jouw balans en vooruitgang.

Wil jij ook graag eigen regie maar er niet alleen voor staan in jouw zoektocht naar wat dan precies werkt voor jou?

Benut dan mijn jarenlange ervaring om samen met jou tot een aanpak te komen waarmee jij de beste versie van je zwangere zelf kunt zijn.

Een oriënterend gesprek  is gratis en vrijblijvend.
Neem contact op per email om dit in te plannen.

Locatie

Poppestraat 12
4711 JP Sint Willebrord

Telefoon

0165-631680
06-35622577

Email

stefanie@masteryourbubble.nl

E-mailformulier