Selecteer een pagina

 

Wil je kennismaken of een afspraak? Laten we verbinden!

Bel me voor een afspraak

06-35622577

Master Your Bubble

Master Your Bubble Academy staat voor de beste versie van je zwangere zelf zijn. Het staat voor een aanbod van online programma’s waarmee jij stap voor stap meesteres wordt over jouw zwangerschapsbubbel.
Jouw unieke zwanger-lifestyle om vanuit focus, rust en verbinding zwanger te zijn en klaar voor je bevalling. Op alle niveaus: fysiek-hormonaal, mentaal-emotioneel en energetisch.

Hopelijk heb je op mijn website een beeld gekregen van de kracht van mijn online programma’s voor jou. Heb je nog vragen, wil je vrijblijvend kennismaken of advies op basis van jouw specifieke behoeften?
Dat is super! Ik help je graag verder. Laten we verbinden op één van onderstaande manieren.

Neem contact met mij op

Bezoekadres Master Your Bubble

Poppestraat 12
4711 JP Sint Willebrord

 

 

 

Telefoon

06-35622577
0165-631680

 

 

 

Emailadres

Er is nog meer…offline!

Acupunctuurpraktijk voor vrouwen 'Laogong'

Ben je benieuwd naar mijn offline werk in de praktijk? Neem dan een kijkje op de website van Praktijk Laogong voor een overzicht van de individuele trajecten, worskhops en cursussen.

In de afgelopen 13 jaar heb ik in mijn praktijk al vele vrouwen mogen begeleiden naar een betere hormoonbalans en een beter leven.
Heel dankbaar ben ik voor alle transformatie waaraan ik een bijdrage mocht leveren. In het bijzonder de geboorte van een mama en haar baby.