Welkom bij Master Your Bubble
 Online programma’s voor focus, rust & verbinding in je zwangerschap

Deze website is under construction maar laten we alvast kennismaken!

Hi, ik ben Stefanie de Jong. Ik ben gespecialiseerd in acupunctuur voor vrouwen. Wat mij drijft is bewustwording brengen over de mogelijkheden om vrouwen op een natuurlijke manier te ondersteunen en te bekrachtigen in periodes van (hormonale) veranderingen, zoals jouw zwangerschap!

 

 

Op dit moment werk ik aan een online academie waarin ik zwangere vrouwen wil leren hoe je een krachtige zwangerschapsbubbel creëert.
Een bubbel waarin jij je vanuit focus, innerlijke rust en verbinding kunt voorbereiden op het (opnieuw) mama worden. Met behulp van een uniek concept gebaseerd op de Chinese Geneeswijze waarbij je op eenvoudige wijze met korte oefeningen jouw energiestroom leert kennen en optimaliseren.

Het resultaat is rust en focus ondanks alle druktes, verplichtingen en verleidingen in het leven, in verbinding zijn met je eigen energiestroom en die van je baby(s), krachtig jezelf & zwanger zijn.

Wil je meer weten over mijn online programma’s:

* Meridiaan Massage: klaar voor je bevalling
in 4 weken
* Meridiaan Visualisaties: een Mute knop om de buitenwereld even uit te zetten en volledig te richten op jouw zwanger-zijn
* Acupressuur tijdens je bevalling: een natuurlijke vorm van pijnbestrijding en een fijne manier om een (nog beter) team te vormen met je bevalpartner

Mail me dan via stefanie@masteryourbubble.nl of volg de laatste ontwikkelingen via mijn Instagram: masteryourbubble

Nieuwsgierig naar al het mooie werk dat ik al doe in mijn praktijk?

Neem dan een kijkje op www.praktijklaogong.nl