Selecteer een pagina

 

Super tof dat je hier bent om mij beter te leren kennen.
Ik ben ook benieuwd naar jou nu onze paden kruisen.

Dit ben ik

Al van jongs af aan ben ik leergierig en ambitieus. Altijd op zoek naar nieuwe kennis en uitdagingen.
Willen weten hoe het zit. Niet de makkelijkste weg nemen maar gaan voor diepgang. De meeste voldoening zit in net dat extra stapje.
Ik ben optimistisch, dol op het leven zelf en een beetje een dromer.
 

Ik kan goed luisteren. Ook tussen de regels door.
Vanuit een goed ontwikkeld vermogen om verbanden te zien is het voor mij gemakkelijk om nieuwe inzichten te laten ontstaan vanuit bestaande patronen.

Mijn omgeving omschrijft mij als veerkrachtig, empathisch en oordeelloos.

 

Mijn reis

Mijn professionele droom begon in 2008 tijdens mijn acupunctuurstage in China als onderdeel van mijn opleiding Chinese Geneeskunde. Ik droomde toen van een eigen praktijk en mensen op een holistische manier begeleiden naar een betere gezondheid.

Groeien
Ik merkte al snel dat mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling heel erg hand in hand gaan. Dat mijn cliënten als het ware met mij mee groeien. Geheel volgens het Chinese principe ‘zo binnen zo buiten’!

Specialisatie
Na twee jaar in de acupunctuurpraktijk en ingegeven door mijn eigen zwangerschappen ben ik mij gaan richten op vrouwen en gaan specialiseren in acupunctuur bij hormonale veranderingen. Dus alles rondom kinderwens, zwangerschapsbegeleiding, voorbereiding op de bevalling en postpartum zorg.

Van A naar B
In 2019 plantte ik het zaadje om met mijn Acupunctuurpraktijk voor vrouwen een nieuwe weg in te slaan en te groeien naar een Bewustzijnspraktijk. Omdat ik de behoefte voelde om mijn levenservaring als vrouw en als moeder meer te gaan delen met de wereld. Met alles wat ikzelf doorleef kan ik jou en andere vrouwen bekrachtigen. 

En door naar Z
Heel recent heb ik het online ondernemen omarmd om nog meer vrouwen met kinderwens en mama’s te kunnen bereiken en begeleiden. 
Met mijn online academie Master Your Bubble maak ik eeuwenoude wijsheid vanuit de Chinese Vrouwengeneeskunde toegankelijk en praktisch toepasbaar in hedendaagse online programma’s. Zodat ik jou kan helpen de beste versie van je zwangere zelf te zijn, te ontdekken wat jouw unieke Zwanger-lifestyle is en wat jij nodig hebt om vol vertrouwen de geboortereis te maken.

Mijn missie voor mama's (to be)

Wat mij drijft is heel bewust een bijdrage willen leveren aan het welzijn van vrouwen en in het bijzonder (aanstaande) mama’s. Omdat het mijn overtuiging is dat zij de belangrijkste mensen op aarde zijn. De brug tussen hemel en aarde. Zij staan aan de start van een nieuw leven en van de toekomstige generaties! Super belangrijk dus dat het hen goed gaat, zodat ze er vanuit hun eigen krachtige basis voor anderen kunnen zijn. 

Superwoman?
En daar zie ik het in de praktijk nogal eens mis gaan….vrouwen hebben van nature zó de neiging om veel hooi op hun vork te nemen, alles goed te willen doen, te regelen, te zorgen voor anderen. En dan vergeten ze zichzelf. Ze maken zichzelf niet belangrijk genoeg!

Gevoelens van verantwoordelijkheid, schuld, (over)bezorgdheid, perfectionisme, falen of innerlijke eenzaamheid. Het is 1 kant van de medaille.
Ik laat je graag de andere kant van dezelfde medaille zien: hoe jij moeiteloos tóch in balans kunt zijn met jezelf in al je rollen en verantwoordelijkheden. Dus hoe je van je last een kracht kan maken!

Krachtig jezelf én zwanger zijn
Daar ligt mijn kracht. Hoe je eenvoudig je binnenwereld kunt onderzoeken én daar dagelijks oog voor houden.
Juist nu je zwanger bent! Alle veranderingen in je zwangere lichaam nodigen jou uit om (nog meer) van binnen naar buiten te leven. Met meer focus, rust en verbinding als resultaat.
Dit leer ik jou stap voor stap.

Durf te kiezen
Ik heb zelf een intensieve innerlijke reis gemaakt (en nog, dat is nooit af, trainen-trainen-trainen), veel gevoelens van onzekerheid, eenzaamheid en verlies overwonnen en please-gedrag ontstegen.
Eén van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is:
durf keuzes te maken.
Niet meer twijfelen of aanpassen uit angst om te verliezen. Of uit welke overtuiging dan ook. Zodra je linksaf kiest zul je niet weten wat er op rechts was gebeurd, maar dat hoeft ook niet. Linksaf gaat het alweer stromen. En kan datgene wat jij nu nodig hebt naar je toe komen.
En zo niet? Dan is het mooie dat je elk moment opnieuw kunt kiezen! Mijn eigen zwangerschappen (AT7+1, 41+1 en 41+3) heb ik ervaren als ultieme momenten van uitnodiging om (nog meer) van binnen naar buiten te leven. Door voor mezelf te gaan staan en de keuzes te maken die voor mijn (hormonale) balans nodig waren.

Inspiratiebron
Ik weet nu wat het me brengt om bewuste keuzes te maken in wat voor mij belangrijk is, zodat ik het leven kan leven op mijn manier én daar een goed gevoel bij hebben.
Dit voorbeeld wil ik leven en uitdragen. Een inspiratiebron zijn voor jou als vrouw en (aanstaande) moeder.

Leuk om te weten

Ik leef samen met mijn Grote Liefde Richard en onze twee prachtige zonen
Rens en Toby.

Ik houd van de natuur en voel een bijzondere verbinding met water en met de maan.

Ik ben dol op het schrijven van affirmaties.

Ik lees graag, maar uitsluitend als is er ook iets van kan leren…ja ik ben best een studiebol.

Mijn lievelingsdieren zijn paarden, ze belichamen voor mij zachte kracht.

Mijn lievelingskleuren zijn blauw en groen.

Ik heb al veel van de wereld gezien maar houd het meest van thuis zijn, lekker in mijn eigen Bubbel.

Mijn guilty pleasure is een goede kop koffie met een stuk pure chocolade. 

Verbinden

Het voelt goed om dit allemaal over mijzelf te delen. Maar vertel eens. Wie ben jij en wat zou ik voor jou kunnen betekenen?

Gun jezelf wat tijd om te gaan verdwalen hier
op mijn website. Heb je een vraag of wil je meer weten? Aarzel geen seconde en neem contact met me op.
Laten we verbinden!

Locatie

Poppestraat 12
4711 JP Sint Willebrord

Telefoon

0165-631680
06-35622577

Email

stefanie@masteryourbubble.nl

E-mailformulier